شرکت حسابرسی (موسسه حسابرسی) چیست؟

در تمامی کسب‌ و کارها و شرکت‌ها نیاز به حسابداری و حسابرسی است و عدم حسابرسی دقیق سبب بروز خطا و سواستفاده‌های مالی در مشاغل گوناگون می‌شود. گرفتن تصمیمات هوشمندانه بر مبنای اطلاعات دقیق و صحیح، زمینه موفقیت مدیران کسب‌ و کار را فراهم می‌کند. حسابرسی در شرکت‌ها از اشتباهات مالی در عملیات حسابداری جلوگیری می‌کند. اگر اطلاعات زیادی در زمینه حسابداری ندارید می‌توانید از شرکت حسابرسی و حسابداری که انواع خدمات حسابرسی را به‌ صورت حرفه‌ای ارائه می‌دهد، کمک بگیرید.

شرکت خدمات حسابرسی حساب ۲۴، مسئولیت بررسی و ارزیابی صحت صورت های مالی را بر عهده دارد. این بررسی‌ها جهت اطمینان از عدم وجود نقض و تقلب در صورت‌های مالی انجام می‌گیرد. هدف اصلی اسن موسسه حسابرسی برگرداندن اعتماد عمومی به شرکت‌ها و بهبود برنامه‌ریزی مالی آنان است. در ادامه این مطلب در مورد انواع حسابرس و وظایف آن در شرکت حسابداری حساب ۲۴ توضیحات جامعی ارائه داده‌ایم.

اطلاعات تماس جهت دریافت مشاوره رایگان

✅ نام شرکت:

 موسسه حسابرسی حساب ۲۴

👩‍💼 خدمات:

انجام کلیه امور مالی، مالیاتی و حسابرسی

☎️ مشاوره رایگان:

۰۹۱۲۸۳۳۰۴۸۲

💰 تعرفه خدمات:

تماس بگیرید

حسابرسی چیست؟

حسابرس به فرد یا شرکت حسابرسی گفته می‌شود که مسئولیت نهایی حسابرسی صورت‌های مالی و ارائه خدمات مرتبط را بر عهده می‌گیرد. حسابداران حرفه‌ای فرایندها و اقداماتی را جهت بررسی دقیق و اعتباری اطلاعات مالی و حسابداری شرکت یا کسب‌ و کار انجام می‌دهند. خدمات حسابرسی به‌منظور تضمین دقت و شفافیت در گزارشات و اطلاعات مالی شرکت‌ها ارائه می‌شود.

در واقع حسابرسان شرکت حساب ۲۴ با بررسی مستندات مالی، اشتباهات و نقص‌ها را شناسایی می‌کند و با تهیه گزارش‌های حسابرسی به صاحب کسب‌ و کار این اطمینان را می‌دهند که اطلاعات مالی ارائه شده معتبر و قانونی هستند. بهره‌گیری از خدمات حسابرسی یک نیاز اساسی برای اقتصاد هر شرکت محسوب می‌شود تا مدیران آن بتوانند نقدینگی خود را حفظ کنند. از آنجایی‌ که اختلاس و متمرکز نبودن نقدینگی باعث نابودی بسیاری از کسب‌ و کارها شده است با عقد قرارداد با موسسه حسابداری حساب ۲۴ می‌توان امکان این اتفاقات را به حداقل رساند.

انواع خدمات حسابرسی

بسیاری از مدیران کسب‌ و کارها تخصص و زمان کافی برای رسیدگی به امور حسابداری و مالی سازمان را ندارند و ترجیح می‌دهند که از شرکت حسابرسی کمک بگیرند. یک حسابرس با سابقه در شرکت حساب ۲۴ می‌تواند به‌ سرعت تمامی مشکلات را حل کرده و در بهبود عملکرد شرکت موثر باشد. داشتن حسابرسی منظم در صورت‌های مالی برای اعتمادپذیری شرکت امری ضروری است؛ حسابرسی منظم به شما کمک می‌کند تا مسائل داخلی را ردیابی و حل کنید و اطمینان بیشتری را به سرمایه‌گذاران سهام‌داران بانک‌ها و مقامات مالیاتی انتقال دهید.

انواع خدمات حسابرسی

انواع حسابرسی

حسابرسی انواع گوناگونی دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به حسابرسی صورت‌های مالی، حسابرسی رعایتی، حسابرسی عملیاتی، حسابرسی قانونی و حسابرسی داخلی اشاره کرد. در ادامه انواع خدمات حسابرسی را به طور کامل شرح داده‌ایم:

حسابرسی صورت‌های مالی

هدف اصلی حسابرسی صورت‌های مالی در شرکت حسابداری حساب ۲۴ اعتباربخشی به وضعیت مالی گزارش شده و عملکرد صحیح یک کسب‌ و کار است. حسابرسی صورت‌های مالی به بررسی صورت‌های مالی یک واحد تجاری همراه با افشای آنها توسط یک حسابرس مستقل گفته می‌شود. صورت‌های مالی یکی از اجزای مهم و اساسی در فرایند حسابرسی محسوب می‌شود که در واقع وضعیت شرکت را به لحاظ مالی نشان می‌دهد.

در این نوع حسابرسی افراد متخصص شرکت حسابرسی، در مورد ادعاهای مطرح شده در صورت‌های مالی نظر می‌دهند؛ سپس مطابقت آن را با استانداردها، قوانین مالی و حسابداری مالیاتی بررسی کرده و اشتباهات سهوی یا عمدی در تهیه این صورت‌ها را اصلاح می‌کنند. صورت‌های مالی بر اساس ثبت و نگهداری بسیاری از اسناد مالی و حسابداری تهیه می‌شوند.

اگر این اسناد به‌ درستی و صادقانه تهیه نشود، صورت‌های مالی به‌دست‌آمده قابل اعتماد نبوده؛ بنابراین می‌تواند توسط حسابرسان رد شود و حسابرس گزارش عدم اظهارنظر را صادر کند که مشکلات قانونی و مالی زیادی را برای صاحبان کسب‌ و کارها ایجاد می‌کند. صورت‌های مالی شامل ترازنامه، صورت سود و زیان، صورت جریان وجه نقد طبقه‌بندی می‌شوند. این صورت‌های مالی از طریق بررسی و محاسبه فهرست دارایی‌ها، بدهی‌ها، سرمایه، هزینه‌ها و درآمد به دست می‌آیند.

حسابرسی عملیاتی در شرکت حسابرسی 

حسابرسی عملیاتی در شرکت حساب ۲۴ جهت بررسی فعالیت‌های عملیاتی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی انجام می‌گیرد. یک تعریف تخصصی برای این بخش وجود دارد و آن این است که حسابرسی عملیاتی نوعی فرایند هوشمند و منظم ارزیابی اثربخشی، صرفه اقتصادی و کارایی عملیات سازمان و در نهایت تهیه گزارش نتایج ارزیابی همراه با پیشنهادهای عملی به اشخاص ذی‌صلاح گفته می‌شود که برای ارتقا و بهبود عملیات انجام می‌گیرد. در این تعریف منظور از صرفه اقتصادی حفظ کیفیت کالا و کاهش هزینه‌ها به حداقل مقدار ممکن است.

حسابرسی عملیاتی چیست؟

با تمام این تعریف‌ها می‌توان نتیجه گرفت که حسابرسی عملیاتی برای اطمینان از درست بودن مدارک و صورت‌های مالی انجام می‌گیرد. برای انجام این حسابرسی باید تمام اصول اخلاقی شامل مدنظر قراردادن منافع عمومی، رفتار حرفه‌ای، درستکاری، بی‌طرفی و استانداردها رعایت شود. مراحل حسابرسی عملیاتی به شرح زیر است:

مراحل حسابرسی عملیاتی در شرکت حسابرسی

۱. تعیین اهداف کلی پروژه (ارزیابی عملکرد، شناخت فرصت‌هایی برای بهبود عملیات، ارائه پیشنهاد برای بهبود عملیات)

۲. گردآوری اطلاعات (بررسی‌های اولیه و شناسایی مقدمات حوزه‌های دارای ریسک بالا یا مشکل‌ساز)

۳. تدوین کلی طرح حسابرسی عملیاتی به‌صورت دقیق و برنامه‌ریزی شده

۴. مستندسازی کنترل‌ها و شرایط موجود

۵. آزمون کنترل‌های مناسب

۶. شناسایی نهایی حوزه‌های دارای ریسک بالا و مشکل‌آفرین

۷. بست و تکمیل‌کردن یافته‌های حسابرسی (شناسایی نتایج عملکرد، شناسایی معیارها، علل نارسایی‌ها و تعیین آثار)

۸. ارائه پیشنهاد

۹. ارائه گزارش به مدیریت

حسابرسی داخلی در موسسه حسابرسی

حسابرسی داخلی یعنی رسیدگی به تمام امور مالی توسط افراد متخصص که به صحت و اعتبارسنجی امور مالی در سازمان منجر می‌شوند. یک حسابرس داخلی در شرکت حساب ۲۴ معاملات و مبادلات مالی سازمان را اعتبارسنجی و خطایابی می‌کند و کلیه فعالیت‌هایی که در بخش حسابداری انجام می‌شود را می‌سنجد. کیفیت هزینه‌کردها، وضعیت امور مالی شرکت، مشخص‌شدن دارایی‌ها و بررسی عملیات مالی در حسابرسی داخلی اهمیت دارند. بدون حسابرسی داخلی امکان بروز خطاها و اشتباهات در فرایند حسابداری افزایش می‌یابد.

موسسه حسابرسی می‌تواند نواقص و ضعف‌های حسابداری شرکت و سازمان را به‌ سادگی مشخص کرده و سواستفاده‌های مالی و انحرافات اقتصادی را کشف کند. بدون نظارت و حسابرسی داخلی دقت و صحت امور مالی مشخص نمی‌شود. در واقع کار حسابرسی داخلی از زمان بررسی تمامی مدارک و معاملات آغاز می‌شود و با جمع‌بندی حساب‌ها و به‌دست‌آوردن ترازنامه ادامه پیدا می‌کند.

حسابرسی داخلی چیست؟

فرق حسابدار و حسابرس چیست؟

با اینکه این دو مبحث با یکدیگر مربوط هستند؛ ولی در عمل، اجرا و استانداردها تفاوت‌هایی دارند و اهداف مجزایی را دنبال می‌کنند. تفاوت اصلی بین حسابداری و حسابرسی این است که حسابداری به تهیه صورت‌های مالی یک شرکت اشاره دارد؛ درحالی‌که شرکت حسابرسی به بررسی صحت صورت‌های مالی نگهداری شده توسط شرکت گفته می‌شود. در جدول زیر تفاوت‌های حسابداری با حسابرسی در ابعاد مختلف بررسی شده است:

تفاوتحسابدارحسابرس
۱. نوع فعالیتثبت رویداد های مالی، گزارش‌گیری و تهیه صورت های مالیبررسی صحت صورت های مالی تهیه گزارش کلی از تمامی صورت ها
۲. ماهیت فعالیتثبت رویدادها و صوررت‌های مالی به صورت منظم و طبق اصول حسابداریتجزیه و تحلیل و تایید صحت اطلاعات مالی ثبت شده توسط حسابدار
۳. زمان انجامثبت رویدادها به‌صورت روزانهبعد از پایان سال مالی
۴. شرح وظایفبررسی صحت صورت‌های مالی و رفع اشتباهاتیافتن تقلبات و مشکلات گزارش‌های مالی بدون رفع مشکل
۵. صلاحیتصلاحیت خاص برای حسابدار اجباری نیست.برخی از صلاحیت‌های خاص برای حسابرس اجباری است.
۶. ضرورتحسابداری در عملیات روزانه ضروری است.حسابرسی در عملیات روزانه ضروری نیست.
۷. گزارش ارسالگزارش حسابداری به مدریت سازمان ارائه می‌شود.گزارش حسابرسی به سهام‌داران ارائه می شود.

انواع حسابرس و وظایف آن

حسابرسان به پنج دسته داخلی، قانونی، حسابرسی صورت‌های مالی، عملیاتی، رعایتی تقسیم می‌شوند. عملیات مالی یک شرکت بدون تأیید حسابرس ناقص بوده و حسابرسان مسئولیت بزرگی را بر عهده دارند. بررسی سوابق حساب و صورت‌های مالی کسب‌ و کارها، توسط شرکت حسابرسی انجام می‌گیرد و در صورت اطمینان از صحت، موارد بررسی شده را تأیید می‌کنند. حسابرسان علاوه بر دانش حسابداری، دانش گسترده‌ای در زمینه مالیات و قوانین و مقررات مالی نیز دارند تا بتوانند ارزیابی سیستم‌های گزارش مالی را به‌ درستی انجام دهند. در ادامه به بررسی انواع حسابرسان و وظایف آنان می‌پردازیم:

حسابرسان دولتی چه اشخاصی هستند؟

حسابرسان داخلی

حسابرس داخلی فردی است که ساختار کنترل داخلی یک شرکت را بررسی می‌کند و نتیجه آن را به مدیران شرکت یا اعضای هیئت‌مدیره گزارش می‌دهد. حسابرس داخلی علاوه بر بررسی صورت‌های مالی و تدوین گزارش مالی شرکت، فرایند مدیریت ریسک در کل شرکت را نیز مورد بررسی قرار می‌دهد تا در صورت لزوم آن را بهبود بخشد. منظور از مدیریت ریسک شناسایی، ارزیابی و کنترل تهدیدات برای سرمایه و درآمد یک سازمان است. از جمله وظایف حساب داخلی عبارتند از:

وظایف حسابرس داخلی در شرکت حسابرسی
  • کنترل قراردادهای سازمان
  • یافتن تمامی اشتباه‌ها و اشکالات در بررسی‌های مالی
  • نظارت بر مدیریت منابع مالی سازمان
  • تطبیق‌دادن پرداخت‌های صورت‌گرفته با پیشرفت سازمان
  • بهبود فرایند نظارت مالی در سازمان
  • حفاظت از دارایی‌ها
  • اعتبارسنجی هزینه‌های صورت‌گرفته در سازمان
  • بررسی صحت گزارش‌های مالی شرکت
  • نظارت بر چگونگی انجام مدیریت امور مالی
  • شناسایی هدررفت منابع مالی
  • ارائه پیشنهاد جهت بهبود روش ها

حسابرسان دولتی

حسابرس دولتی وظیفه رسیدگی یا بررسی معاملات و کنترل‌های یک مؤسسه دولتی را برعهده دارد. این بررسی جهت اطمینان از تطابق فعالیت‌های مالی و اقتصادی با اصول متداول حسابداری دولتی در صورت‌ها و گزارش‌ها انجام می‌گیرد. حسابرسان دولتی میزان کیفیت کنترل‌ها و استفاده بهینه از منابع انسانی مالی و فیزیکی را در جهت اهداف سازمان مورد بررسی قرار می‌دهند و هدف آنان ارزیابی و صحت سنجی اسناد مالی است. از اهداف اصلی حسابرسان دولتی در شرکت حسابرسی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. کسب اطمینان از رعایت قوانین و مقررات مالی و محاسباتی
  2. بررسی میزان درصد تحقق اهداف از پیش تعیین شده
  3. اطمینان از حراست و استفاده به جا و مطلوب از اموال و دارایی‌ها
  4. اطمینان از صحت صورت‌های مالی

حسابرسان مستقل

حسابرس مستقل شخصی است که در قبال انجام خدمات حسابرسی دستمزدی را دریافت می‌کند. وظیفه اصلی حسابرس مستقل رسیدگی به صورت‌های مالی بر اساس استاندارد است و نسبت به تغییرات وضعیت مالی اظهار نظر می‌کند. از وظایف اصلی حسابرسان مستقل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

وظایف حسابرسان مستقل در موسسه حسابرسی
  • کشف هر نوع تقلب و سوءاستفاده مدیران و کارمندان
  • تهیه گزارش بی‌طرفانه نسبت به بررسی مدارک، استانداردها و مشاهدات
  • ارزیابی عملکرد مدیران
  • تایید درآمد واقعی نسبت به موارد درج شده در دفاتر مالی
  • تطبیق ترازنامه و حساب سود و زیان مطابق با وضع واقعی
  • تعیین میزان درآمد مشمول مالیات مادی موردنظر بر اساس قوانین و مقررات مالیاتی
  • ارتباط دهی به صورت‌ها و گزارشات مالی واحدهای اقتصادی سهامی عام
  • نظارت بر فرایندهای انبارگردانی

چرا حساب ۲۴ بهترین شرکت حسابرسی است؟

گروه خدمات حسابداری حساب ۲۴ با ارائه مشاوره‌های کاربردی، برنامه‌ریزی و ذکر روش‌های درآمدزایی، می‌تواند شرایط کسب‌ و کار شما را بهبود بخشد. این موسسه حسابرسی و حسابداری از سال ۱۳۹۲ با هدف ارائه خدمات حسابداری و مالیاتی به شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی فعالیت خود را بر پایه اصول رازداری، تعهد کاری و رعایت آیین رفتار حرفه‌ای آغاز کرد. حسابدار و وکیل مالیاتی این شرکت می‌تواند به شما در رسیدگی به امور کسب و کارتان کمک کند.

حساب 24 بهترین شرکت حسابرسی

شرکت حسابرسی حساب ۲۴ از کادری مجرب با سوابق بالا در زمینه حسابداری، حسابرسی، مشاوره‌های مالی و مالیاتی و بیمه تشکیل شده است و انواع خدمات خود را در اسرع‌ وقت و با بالاترین کیفیت ارائه می‌دهد. از جمله مزایای خدمات مالیاتی حساب ۲۴ عبارتند از:

  • دارای ۱۰ سال تجربه در امور حسابرسی: از ویژگی‌های مهم یک شرکت حسابرسی داشتن سابقه فعالیت درخشان در حوزه حسابرسی است. موسسه حسابرسی و حسابداری حساب ۲۴ با موفقیت در صدها پرونده مالیاتی، بهره‌مندی از تجارب کاری، پشتیبانی فعال، تضمین انجام پروژه، مشاوره تلفنی و راه‌اندازی کسب‌ و کار، توانسته رضایت مشتریان خود را جلب کند.
  • هدفمندی در خدمات: حسابرسی صورت‌های مالی و رفع تمامی مشکلات موجود در واحد مالی، سواستفاده‌های مالی، اختلاف حساب بین اشخاص، مغایرت بین حساب‌ها به علت عدم وجود چرخه مالی و حسابداری مناسب و همچنین کنترل‌های داخلی موثر بر امور مالی و حسابداری از اهداف اصلی موسسه حسابرسی حساب ۲۴ است.
  • آشنایی و تسلط کامل با قوانین مالی و مالیاتی: کارشناسان حساب ۲۴ تمامی خدمات حسابرسی را مطابق با استاندارد‌ها و آخرین تغییرات قوانین مالی انجام می‌دهند.
  • مشاوره رایگان: مشاوران حساب ۲۴ با ارائه مشاوره رایگان نوع خدماتی که مشاور متخصص باید انجام دهد را به طور دقیق مشخص می‌کنند. این مشاوره شامل مشاوره مالی، مشاوره مالیاتی، تهیه اظهارنامه مالیاتی، بهینه‌سازی مالیاتی و سایر خدمات مالی است.
  • توسعه کسب‌وکار: شرکت حسابرسی حساب ۲۴ با ارائه اطلاعات دقیق و معتبر به مدیران و تصمیم‌گیران در بهبود فرایندهای تصمیم‌گیری مالی در سازمان‌ها نقش بسزایی دارد. این اطلاعات حاوی تجزیه‌وتحلیل مالی، گزارش‌های مالی و پیش‌بینی‌های اقتصادی هستند.

هر آنچه درباره موسسه حسابرسی گفته شد

اغلب شرکت‌ها و کسب‌ و کارها برای کنترل هزینه‌ها و امور مالی خود به موسسه حسابرسی احتیاج دارند تا عملکردهای مالی شرکت خود را بهبود بخشند. از این‌ رو شرکت حسابرسی برای موسسات و واحدهای اقتصادی، حسابرسان حرفه‌ای را بر می‌گزیند. این افراد در زمینه امور مالی، تهیه و گزارشات مالیاتی و مالی فعالیت می‌کنند تا در زمینه بهتر شدن شرایط و انتخاب راه‌ حل‌های درست، مشاوره‌های کاربردی ارائه دهند. وظیفه حسابرسان بررسی صورت‌های مالی و جلوگیری از بروز اشتباه و تقلب است.

کار حسابرسی باید توسط حسابرسان متخصص و حرفه‌ای انجام گیرد؛ بنابراین انتخاب بهترین شرکت حسابرسی اهمیت بسیاری در پیشرفت کسب‌ و کارها دارد. شرکت خدمات حسابداری حساب ۲۴ با بیش از ۱۰ سال تجربه کاری، مرجع خدمات مالی و مالیاتی در ایران است که از اساتید حقوقی و متخصصین مالیاتی جهت ارائه انواع خدمات حسابرسی، حسابداری و خدمات مالیاتی بهره می‌برد.

سوالات متداول شما درباره موسسه حسابرسی

هزینه‌های حسابرسی چقدر است؟

هزینه‌های خدمات حسابرسی به نحوه، کیفیت خدمات ارائه شده و رتبه‌های شغلی حسابداران بستگی دارد. هریک از رتبه‌های شغلی حسابداران که شامل کمک حسابرس، حسابرس، حسابرس ارشد، سرپرست حسابرس، سرپرست ارشد حسابرسی، مدیر حسابرسی اول و مدیر حسابرسی دوم است؛ هزینه متفاوتی را دریافت می‌کنند.

چگونه شرکت حسابرسی را انتخاب کنیم؟

برای انتخاب بهترین شرکت حسابرسی باید ابتدا سابقه کاری موسسه را مورد بررسی قرار دهید و از درستکاری مدیران شرکت حسابرسی در اظهارنظر صورت‌های مالی اطمینان حاصل کنید. یک شرکت حسابرسی خوب تمامی قوانین و مقررات کشور از جمله قوانین مالیاتی، بورسی و غیره را رعایت می‌کند و به سیستم‌های فناوری اطلاعات برای تنظیم صورت‌های مالی مجهز است. بهترین موسسه حسابرسی در ایران از حسابدار، کارشناس متعهد و مجرب در گروه خود بهره می‌برد و در زمینه دفاع از اسناد مالی سابقه خوبی دارد. از دیگر ویژگی‌های یک شرکت حسابداری خوب می‌توان به داشتن اشراف اطلاعاتی کامل بر روی قوانین بیمه، مالیات، قانون کار و غیره اشاره کرد.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

۱ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *